parallax background

HÍREINK

2021.08.25.

Az NN Power Cube rendszerhez már kérhető hidrogén cella, és metanol cella a meglévő napelem, hálózati forrás, normál generátor, és a szélgenerátor mellé.

Így már az N tényező akár az eddigi összes rendszer egységekből is összeállhat.

Valójában mit jelent ez a gyakorlatban? Hosszabb áthidalást, magasabb rendelkezésre állási időt, nagyobb önállóságot, megtartva a viszonylag gyors és rugalmas telepítést, és felhasználást akár váratlan helyzetekre is.

2021.07.25.

Az NN POWER működési lehetőségeit ki bővítettük vertikális szélgenerátorral is ezzel növelve a zöldenergia források számát.

2021.07.21.

A felügyeleti egység v.1.5 felhasználói felület fejlesztése, szétválasztva a monitoring rendszert a műszaki jellemzőktől, és az esetleges hibaüzenetektől, így megvalósítva a gyorsabb reagálási időt.

2021.07.01

Az NN Power Cube- rendszerhez alkalmazott megoldás az N+32, és az N+33 rendszer ahol az N az áramforrások számát (ami bármennyi lehet) míg a 32az egyfázisú rendszer lépcsőjét a 33 a három fázisú rendszer lépcsőjét valósítja meg.

Elérve így az átkapcsolási sebesség 0 sec-es kihatását a kimenő feszültségre, ami így egy folyamatos szinusz hullám.

2021.06.01.

Az eddigi akkumulátor egységek mellé a mai naptól kérhető a saját fejlesztésű LiFEPo4 akkumulátoraink is, melyek 48V200AH blokkokban elérhetőek.

Jobb kisütési ciklussal, nagyobb áthidalási idővel és jobb ki és betárolási kapacitással rendelkeznek a hagyományos AGM, GEL akkumulátoroknál.