Megoldás az energiatárolásra:

NN POWER CUBE

ÚJ RENDELET

Az energiatárolás kérdése komoly kihívás elé állítja a magyar lakosságot és a cégeket is.

Egy új rendelet szerint 2022. október közepétől nem lehet betáplálni az új háztartási napelemek áramtermelését a villamosenergia-rendszerbe. Mivel megszűnt az advesz lehetőség, ezért csak a helyben termelt energia használható fel.

GONDTALAN ENERGIAFOGYASZTÁS, MINIMÁLIS ÁRAMSZÁMLA

Az állandó függés és a rendszernek való kiszolgáltatottság bizonytalansággal, szorongással jár. Ha magunknak termeljük az áramot, nem leszünk kitéve a hálózati anomáliáknak és az esetleges áramszüneteknek sem, ráadásul radikálisan csökkenteni tudjuk az áramszámlánkat.


AZ EGYETLEN MEGOLDÁS A NAPELEM HASZNÁLÓK RÉSZÉRE AZ ENERGIATÁROLÁS.


Termékünk, az NN POWER CUBE egy olyan szigetüzemű, szünetmentes rendszer, mely képes a megtermelt energiát tárolni és azt éjjel rendelkezésre bocsátani.

Ez a rendszer a hagyományos megoldásokkal ellentétben képes ötvözni a hálózati, a napelemek által termelt, és az alternatív energiaforrások által előállított áramot. Mivel elsősorban zöldenergiát használ, csak akkor vesz hálózati áramot, amikor a napelemek nem termelnek elegendő mennyiséget a szünetmentes működés biztosításához. Az NN POWER CUBE a napenergiát felhasználva folyamatos áramot tud biztosítani a cégeknek, intézményeknek és a lakosságnak is.


HASZNÁLATÁVAL AZ ÉVES FOGYASZTÁS 80%-A REDUKÁLHATÓ

Telepítési terület a tároló és egyéb rendszerelemek részére (kivéve solar panel): HOME verzió 1 fázis esetében 1 m2-től, 3 fázis esetén 4 m2-től

Egy ilyen rendszer a megfelelő napelemmel kb. 8 hónapig tudná tehermentesíteni egy 50 - 600 négyzetméter alapterületű családi ház hálózatát. Ez azt jelenti, hogy 8 hónapon át tudna a 4 tagú család minimális áramfelhasználással vagy anélkül élni és a maradék 4 hónapot kellene csak áthidalni, amikor télen nem süt annyit a nap. Egy új rendelet szerint 2022. október közepétől nem lehet betáplálni az új háztartási napelemek áramtermelését a villamosenergia-rendszerbe. Mivel megszűnt az advesz lehetőség, ezért csak a helyben termelt energia használható fel.

NAGY TERMELŐKNEK IS

Napelemparkok részére, a 2022. július 15.-től előírt rugalmassági kapacitás létesítésére is van megoldásunk, így a nagy termelőket is ki tudjuk szolgálni energiatárolókkal.

Elérhető teljesítmény: 100 kW-tól 6 MW-ig a rendszerek kaszkádolhatóak, így a teljesítményre vonatkozó felső korlát nincsen.

(Az új szabályozás alapján a létesített napelempark teljesítményének 30%-a 2 óra hosszan.)

A RENDSZER RUGALMASAN ALAKÍTHATÓ:
KISZOLGÁLJUK 3 KW IGÉNYTŐL 360KW IGÉNYIG A LAKOSSÁGI ÉS AZ ÜZLETI SZEKTORT EGYARÁNT.

 
Árajánlatért és műszaki tartalomért töltse ki az alábbi űrlapot, vagy írjon az ajanlat@nnpower.hu emailcímre!